Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

Sunlomasi

Loma-asuntoja Espanjan aurinkorannikolla.Myytäviä ja vuokrattavia loma-asuntoja Espanjassa

Asuntomme sijaitsevat pääosin Fuengirolan Los Pacosissa.
Marbellasta ja Puerto Banuksesta voimme tarjota loma-asuntoja.

Pääset alkuun valitsemalla yläreunasta kohdan "loma-asunnot" ja sieltä edelleen kaupungin, jonka alta löydät kohteet.

Haluamme panostaa asuntojen laadukkuuteen ja hyvään varustelutasoon. Kaikissa asunnoissamme on ilmalämpöpumppu, ellei toisin mainita. Myös internet on useimmissa asunnoissa.

Ollaan yhteydessä

Palvelemme sinua kaikessa asuntojen ostoon tai vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Liisa Kuoksa-Jalonen
+34 634 303 968
info@sunlomasi.fi

Susanna Haakana
+34 626 760 494
sunlomasi@sunlomasi.fi

Jos et löydä täältä juuri Sinulle sopivaa asuntoa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Katsotaan, jos yhteistyökumppaneidemme kautta löydämme Sinulle kivan lomakodin.

Autamme myös mielellämme Sinua lomasi onnistumisessa, joten laita sähköpostia, niin vastaamme mielellämme Sinua askarruttaviin kysymyksiin, niin pieniin kuin suuriinkin.

Fuengirola

Fuengirolassa on aktiivinen suomalaisyhdyskunta talvisin. Aurinkorannikon alueella arvioidaan asuvat noin 20 000 suomalaista talvisin, joista suuri osa Fuengirolan alueella. Fuengirolan alueella asuu noin 4 500 suomalaista. Osa vakituisesti ja osa lyhyempiä aikoja. Moni kokeekin alueen turvallisena seutuna asua, kun kielimuuri ei ole esteenä. Alueelta saa lähes kaiken palvelun suomen kielellä.

Tutustu

Marbella

Marbella sijaitsee noin 50 km Malagasta länteen. Junalla et Marbellaan voi saapua lentokentältä, vaan bussilla Marbellan linja-autoasemalle kaupungin pohjoispuolelle ja siitä edelleen paikallisbussilla tai taksilla kohteeseen. Suosittelen kuitenkin vuokraamaan auton käyttöön. Marbellaan kuuluu alueet aina Elviriasta San Pedroon. Itse Marbellan kaupunki sykkii elämää aina aamu varhaiseen. Kaupungista noin 10 kilometriä länteen sijaitsee Puerto Banus, joka on suosittu vierailukohde.

Tutustu

Torremolinos

Torremolinos - suomalaisten ensimmäinen kohde jo 30 vuotta sitten Espanjaan. Torremolinoksessa aistit vanhaa espanjalaista tunnelmaa. Kapeat kadut, joissa on kahviloita ja ravinoloita vieri vieressä. Torremolinoksessa toimii myös suomalaisten tapaamispaikka: Kymppipaikka. Siellä talvisin suomalaiset harrastavat ja tapaavat toisiansa. Carihuelan rannan täyttää kesäisin lomalaiset nauttien merestä ja pitkästä hiekkarannasta.

Tutustu

Benalmadena

Benalmadena sijaitsee Torremolinoksen ja Fuengirolan välissä. Benalmadena on tunnettu useasti palkitusta huvivenesatamasta. Huvivenesataman ympäröi upeita asuntoja. Maastoltaan Benalmadena on mäkistä. Rantakaistaleen suuntaisesti kulkee vanha pääväylä ja ylempänä rinteessä junarata. Sekä junalla-, että bussilla pääsee helposti Malagaan.

Tutustu

Lue blogimme

Facebook